Monday, October 23, 2006
Aynı Cezvede hem Şekerli, hem Sade Kahve
Bazen aynı anda hazırladığınız kahveleri farklı şeker oranlarında hazırlamak için, sade kahve yapıyor gibi kahveyi hazırlamaya başlamınız gerekiyor.
Kahve köpürmeye başladıktan sonra, köpükleri eşit oranda fincanlara bölüştürmelisiniz. Daha sonra kahveyi bir kez daha kaynatıp, kaynadıktan sonra sade olanların fincanlarına kahveyi dökebilirsiniz.
Kalan kahveye de isteğe göre şekere ekleyip, kalan fincanlara dökebilirsiniz
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
1 comment:
İYİDE BUNDA İLGİNC BİR SEY YOKKİ????
PEKİ YA ONCE ŞEKERLİ İÇMEK İSTERSEM:)
ŞEKERLİNİNİ TADINA BAKIP SONRA SEKERSİZ YAPMAK İSTERSEM NE OLACAK AYNI CEZVE FORMULU İŞE YARAR MI????
Post a Comment