Monday, October 23, 2006

AstroAkademi'den YorumlaR

Fincanın kulpuna yakın sağ kısım şimdiki zamanı bildirir. Sağa doğru ilerledikçe geleceğe doğru yorum yapılır. Sol geçmiş olarak yorumlanır.
SEMBOLLER VE YORUMLARI
HARFLER
Büyük harfler erkeklerle, küçük harfler kadınlarla ilişkilidir.
HAYVAN
Hayvanların çeşitlerine bağlı birçok yorum vardır. Bu yorum iyi de kötü de olabilir. Örneğin; bir Yunus görmek çok iyidir. At görmek asaletle ilgilidir. Kuş, haberdir. Balık parasal olarak gelen kısmeti gösterir. Maymun gelgeç duygu ve düşünceleri, iki yüzlülüğü, yırtıcı hayvanlar kötülüğü ve hırsı, uğur böceği uğurlu ve muhabbetli bir dönemi sembolize ederler.
İNSAN
Kahve falı yorumlanırken ortama gelen veya telefonla arayan kişi kadınsa yorumun geç çıkacağı, erkekse hemen gerçekleşeceği söylenir. Falda görülen kadın ve erkek şekilleri fal baktıranın hayatındaki kişileri simgeler. Bu kişileri fal baktırana sorarak yorumlayabiliriz. Genellikle tarif edilir veya çıkan şekillere bakılarak burcu belirtilir.
BİTKİLER
Kısmet, kader ve duygusal ilişkileri sembolize eder. Bunda da bitki çeşitlerinin yorumları çok farklı olur. Lale yeni başlayacak bir dönemin, Papatya aşkın,dört yapraklı yonca uğurun, gül romantikliğin sembolleridir.
EŞYALAR
Taşınır veya taşınmaz eşyalar farklı yorumlara yol açar. Örneğin: bina görmek yer almayı, hareket eden bir araba görmek yer değiştirmeyi simgeler. Buzdolabı görmek evde sert bir hava estiğini, çamaşır makinesi görmek hane içersinde işlerin oldukça karışacağına işaret eder. Soba görmek hane içersine yakın ise evdeki havanın iyi olacağı anlamına gelir.

Yazının tamamını okumak ve sembollerle ilgili açıklamalar için tıklayın

1 comment:

dodo said...

Sen iyice sardın bu işe bak siten bile olmuş haberimiz yokkkkk :)